Pot returna produsul?

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul ( cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului ( cumparatorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul  are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze firma Darie Adriana PFA( CHICADA ) asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara ca acesta sa fie obligat a anunta vreun motiv.

Returnarea produselor se va face in urmatoarle conditii:

contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator ( client )

produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului;

·         in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale;

·         Chicada  se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 20 zile calendaristice.

Produsele Chicada care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate .